forint euro árfolyam

Egy euró 379 forint felett is volt délután majd 37550 forintig erősödött az árfolyam 15 órára. Kilenc óra után nem sokkal a 378-as szintet is átlépte az euró ára fél tíz előtt nem sokkal már 37975 forintnál járt ami akkor történelmi mélypontot jelentett írja a Telex.


Pin On Magyar Blogok A Pinteresten

Újabb történelmi mélypontra gyengült a forint kedden.

. 1449 Hétfő délelőtt tovább folytatódott a forint euróval szembeni gyengülése ahogy a hazai deviza szinte percenként ért el új mélypontokat majd 10 óra körül sikerült a 400 forintos euróárfolyamra is bekacsintani. 2 days agoHétfő reggelre újabb történelmi mélypontot ért el a forint árfolyama már több mint 393 forintba kerül egy euró. A szerdai vad csapkodás után csütörtökön már a reggeli órákban eséssel kezdett a forint aztán az MNB váratlanul nagy 75 bázispontos kamatemelése se igazán tudott markáns erősödést kiváltani a délutáni órákban pedig újra esett a forint és 380 felett ragadt az euróval szemben írja a portfoliohu.

Így tudsz az egész táblázatra vonatkozóan pénznemet váltani. Hajnalban már megdöntötte korábbi negatív rekordját a magyar valuta és 389 körül járt már az euró. A gyakran felmerülő kérdésre hogy mennyi az euró ma.

A jegybank közölte szükség esetén kész beavatkozni. A forint a keddi mélypontot jelentő 379 forinteurós árfolyamról alig tudott elmozdulni a reggeli kereskedésben 3775-3778 forintos szinten mozgott. Számoljon az Euro forint kalkulátorunkkal vagy böngéssze a legjobb euro árfolyamokat a forgalmazó bankok szerinti bontásban.

Az alapértelmezett forint mellett megtalálod az aktuális árfolyamokat euróban és amerikai dollárban is. Arra valószínűleg kevesen számítottak hogy ez ilyen hamar megtörténik kedden ugyanis további erőteljes forintgyengülés következett. Ehhez nem kell mást tenned mint a táblázat tetején lévő a kereső mező mellett található narancssárga EUR vagy USD gombra kattintani.

Hétfőn még piaci szereplők arról beszéltek a Portfolionak hogy a 372-es szint áttörése után nehéz megjósolni meddig gyengül majd a forint akár 375-380-as árfolyam is elképzelhető. Fri Mar 04 2022 181208 GMT0100 CET. A táblázat adatai forintban értendők és nem tekinthetők közvetlen ajánlatnak Az Euro forint árfolyam adatok utolsó frissítésének ideje.

Kora reggelre kicsit megerősödött a magyar deviza majd. Agyonvágja az ingatlanpiacot a brutálisan elszálló forint-euró árfolyam.


Vicces Euro Forint Arfolyam Euro Event Ticket Event

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel